Het Paardenparadijs

Paddockparadise

Het Paardenparadijs is een paddockparadise voor paarden. Danique de Zeeuw begon in 2013 met het realiseren van een droomplek: het Paardenparadijs. Door middel van een tracksysteem dat door het weiland heen loopt, strategisch gesitueerde voerplaatsen, verschillende ondergronden en uitdagende elementen word zo veel mogelijk een natuurlijke leefomgeving van paarden nagebootst. Tijdens de realisatie van het paddockparadise is zo veel mogelijk rekening gehouden met een ecologisch verantwoord ontwerp, natuurlijk weidebeheer en het optimaliseren van bodemconditie en bodemleven. Ook vind je langs de track een divers dieet aan kruidengrassen, struiken en bomen.

Het Paardenparadijs is inmiddels het thuis van een mooi uitgebalanceerde gemengde kudde van 11 paarden inclusief 4 Shetlanders welke allemaal op hun eigen manier, vrijwillig en met plezier hun steentje bijdragen tijdens (groeps)activiteiten en lessen. 

Website Email Facebook

Veelzijdig aanbod van trainingen, coaching, therapie

Op het Paardenparadijs bieden wij diverse activiteiten van professionele kwaliteit, natuurlijk met unieke ondersteuning van onze paarden:

tel. +31 (0)6 20481588