De Roovertsche Leij

Eet- en drinkerij

Natuurpoort van Goirle

Een unieke plek, centraal gelegen in een prachtig natuurlandschap. Vanuit hier begint je ontdekkingstocht door ongerepte Brabantse natuur. Te voet, te paard of met de fiets. De Roovertsche Leij vormt het startpunt van een routenetwerk. Voor en na je tocht geniet je in ons restaurant of op ons terras van vers bereide streekgerechten en verfrissende of opwarmende drankjes en diverse biertjes.

Dus ook te paard kun je vanuit De Roovertsche Leij gemakkelijk de omgeving verkennen. Je trailer kun je parkeren op ons parkeerterrein en onze paardenstalling biedt je edele viervoeter water en onderdak voor en na je route.
Website Email Facebook

Landgoed Gorp & Roovert

Eet- en drinkerij De Roovertsche Leij ligt tegen Landgoed Gorp en Roovert. Dit is eigendom van de Brabantse familie van Puijenbroek. Dit mooie landgoed is gelegen ten zuiden van Tilburg langs de Belgische grens en bestaat uit ± 800 ha bos en 370 ha landbouwgrond. De kern van het landgoed wordt gevormd door de twee zeer oude buurtschappen "Gorp" en "Roovert".

Ook de uitbaters van De Roovertsche Leij, de familie Mutsaers, zijn sterk geworteld in Tilburg en omgeving. Deze Brabantse roots omarmen we zoveel mogelijk: bij ons vind je oprechte Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Het Bourgondische leven in optima forma.