De Hertenhoeve

De  familie Hart ​heet u van HARTe ​welkom!

Overnachten in langgevel-boerderij

​De Hertenhoeve is een karakteristieke, oude, vrijstaande langgevel-boerderij (dorpsmonument) met grote, omheinde, tuin, verschillende (overdekte) terrassen,  weilanden en een paardenstal voor 3 paarden. In de (voorheen) moestuin bevindt zich een jeu de boulesbaan.

Onze boerderij ligt in Lage Mierde en heeft 12 slaapplaatsen (+ 2 kinderbedjes). Maar het is ook mogelijk alleen de complete benedenverdieping te huren met 2 personen. 

De boerderij is gedeeltelijk rolstoel toegankelijk en geschikt voor senioren. Kinderen, honden en paarden zijn van harte welkom en kunnen veilig bij ons verblijven. 

Website Email Facebook

Paardenparadijs

Achter in de tuin bevindt zich de paardenstal annex koetshuis met 2 grote, 1 normale box en 1 kleine box. Deze box kan gebruikt worden als zadelkamer/fouragering. Naast de boxen zijn er 2 veilig omheinde weilanden, eventueel naar wens te verdelen in meerdere paddocks, waar je paarden vrij kunnen staan. Bij aankomst vind je bodembedekking (vlas) in de boxen (inbegrepen)
Hooi kan, in overleg, verzorgd worden. Dit is niet inbegrepen in de huurprijs, net zo min als overige voeding, de verzorging van de paarden en uitmesten van de stal. Parkeermogelijkheid voor trailers aanwezig.

In de omgeving zijn vele ruiterpaden te vinden.