Boksheide Buiten

Verblijf in één van onze cottages in de prachtige Kempische omgeving. 

Boksheide Buiten

Onze Cottages liggen aan de rand van het gehucht de Boksheide (no 28) op een landgoed van ± 2 ha.

Van oudsher een plek gelegen tussen de bossen en (heide)velden. De Boksheide ligt aan de rand van de gemeente Eersel, één van de Acht Zaligheden, niet ver van de Belgische grens in natuurgebied de Kempen. Een gemoedelijke omgeving perfect voor rust en ruimte én een goede uitvalsbasis naar vele mooie routes te paard of met de menwagen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor BuitengewoonStoere activiteiten te vinden en te ondernemen in de directe omgeving van onze cottages. Je kunt ook eenvoudigweg genieten van de rust en de ruimte die wij je op en rondom onze locatie bieden.

Website Email Facebook Instagram

Overnachten

BoksheideBuiten biedt haar gasten ruimte en privacy in 3 cottages, de Barn-, Klaproos- en Korenbloem cottage, op een terrein van ±2 hectare in een prachtige Kempische omgeving. Rust en ruimte kenmerken de sfeer op BoksheideBuiten. De cottages zijn opgebouwd met natuurlijke herbruikbare materialen, deels uit de directe omgeving, en hebben een industriële touch. Ze zijn alle 3 uniek in sfeer, uitstraling, interieur en vanzelfsprekend voorzien van alle comfort. 

BoksheideBuiten biedt met haar cottages ruimte aan max. 22 pers. Met 4 stallen, 6 paddocks, een roundpen, buitenbak en ± 1,5 Ha grasland is er voldoende ruimte voor de paarden. Na een mooie rit door het kempische land is het goed uitrusten in onze cottages en groene weide. Je spullen veilig opgeborgen in de door ons ter beschikking gestelde zadelkasten. 

Boksheide 28
5521 PM Eersel
06-22913727