BoksheideBuiten

Geniet in onze drie luxe vakantiehuisjes samen met je paard.

Direct aan ruiter- en menroutes

Buitengewoon welkom bij BoksheideBuiten. In onze stoere vakantiehuisjes kun je volop genieten van wat het buitenleven je bied. Na ± 500 mtr. verharde B- weg, direct gelegen aan het knooppunten netwerk, kun je urenlang dwalen door de natuur van de Kempen. Vele bijna eindeloze zandpaden brengen je tot ver in België en langs vele gezellige en paardvriendelijke uitspanningen. Bij terugkomst kan je paard of pony op avontuur in het Paddock Paradise, grazen op de nabijgelegen weilanden. Daarnaast zijn er zes zandpaddocks en zes stallen waar je paard kan overnachten.

BoksheideBuiten bied je de mogelijkheid om je te verdiepen in je innerlijke persoonlijkheid. Reserveer een coachingsessie in de vorm van een bodyscan, heartfulness en/of paardencoaching.

Website Email Facebook

Overnachten

Wakker worden met een orkest van vogelgezang, bij de eerste zonnestralen. De houten schuifdeuren openen en de geur opsnuiven van je eigen gebakken broodjes.
Geniet, na een plezierige buitenrit, in de nabijheid van je paard op het sfeervolle en gezellige erf bij een knapperend vuurtje. Ook je hond is van harte welkom.

Klaproos Cottage en Korenbloem Cottage zijn voor 1 tot 7 personen en Barn Cottage met een slaapzolder van 4 tot 8 personen. Alle vakantiehuisjes hebben een volledig ingerichte keuken, een inloopdouche en het toilet.
Daag je vrienden uit met een spelletje hoefijzer werpen of een potje jeu de boules.

Het is tijd geworden om de BBQ aan te steken en te proosten op het leven!

 Boek nu op www.boksheidebuiten.nl


Boksheide 28
5521 PM Eersel
06-22913727