BoksheideBuiten

Verblijf in één van onze cottages in de prachtige Kempische omgeving. 

Direct aan ruiter- en menroutes

Buitengewoon welkom op BoksheideBuiten. In onze stoere gastenverblijven kun je volop genieten van wat het buitenleven je bied. Na ± 500 mtr. verharde B- weg, direct gelegen aan het knooppunten netwerk, kun je urenlang dwalen door de natuur van de Kempen. Vele bijna eindeloze zandpaden brengen je tot ver in België en langs vele gezellige en paard vriendelijke uitspanningen. Bij terugkomst kan je paard of pony op avontuur in het Paddock Paradise, grazen op 1 van de natuurlijk gelegen weilanden, 1 van de 6 (zand) paddocks of in 1 van de 4 stallen.
Wakker worden met een orkest van vogelgezang, bij de eerste zonnestralen de houten schuifdeuren openen en de geur opsnuiven van je eigen gebakken broodjes.
Geniet, na een plezierige buitenrit, in de nabijheid van je paard op het sfeervol en gezellig erf bij een knapperend vuurtje.
Je huisdier is van harte welkom.

Website Email Facebook

Overnachten

Onze 3 cottages liggen in een natuurlijke omgeving, rust en ruimte kenmerken de sfeer op BoksheideBuiten. Voor je paard of pony zijn er 4 buitenstallen, 6 paddocks en ruime paardenweiden beschikbaar, direct grenzend aan je luxe en sfeervolle ingerichte cottage.

BoksheideBuiten biedt je de mogelijkheid om je verdiepen in je innerlijke persoonlijkheid. Reserveer een coachingsessie in de vorm van een bodyscan, heartfulness en/of paardencoaching,

 

Boek nu op www.boksheidebuiten.nl


Boksheide 28
5521 PM Eersel
06-22913727