Landgoed De Biestheuvel

Een heerlijk terras voor een drankje of maaltijd en nog veel meer mogelijkheden

Landgoed De Biestheuvel

Een mooie groepsaccommodatie, een goed uitgeruste vergaderzaal, een plek om uw feest te vieren, een uitdagende outdoor activiteit, een koud drankje tijdens uw tocht of een heerlijke maaltijd. U vindt het allemaal bij Landgoed de Biestheuvel!

Op ons uitgestrekte landgoed bieden we een groot aantal outdoor activiteiten aan maar ook activiteiten met een sociale uitdaging en ontspannende bezigheden voor alle leeftijden.
Zo wordt het familie-uitje, vriendenweekend of teambuilding wel héél interessant. 

Landgoed De Biestheuvel ligt in het mooiste stukje Nederland, namelijk de Brabantse Kempen; lekker dicht bij aantrekkelijke steden als Tilburg, Eindhoven en Den Bosch en op steenworp afstand van prachtige natuurgebieden als De Pals, de Cartierheide en de Vessems Meren. In de uitgestrekte bossen en op de heide komt u pas écht tot rust.

Pensionstal De Heibocht ligt direct naast ons landgoed, beide zijn direct gelegen aan het ruiternetwerk (bij knooppunt 93).

Website Email Facebook Instagram

Overnachten en activiteiten

U vindt bij ons groepsaccommodaties, geschikt voor vrijwel álle groepen en dikwijls met privéslaapkamers in plaats van slaapzalen. Qua catering is de keuze groot: van alles lekker zelf doen tot volledig verzorgde maaltijden. Voorzieningen voor mindervaliden zijn ook grootschalig aanwezig en er is volop speelplezier voor de kleintjes. Elke groepsaccommodatie beschikt over een privétuin en voldoende parkeerplaatsen.

Kijk voor meer informatie op onze website, of neem direct contact op via onderstaand telefoonnummer.

Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
0497-591257