Landgoed De Biestheuvel

Het terras van Landgoed De Biestheuvel ligt er gezellig bij. Een heerlijke rustige omgeving waar genoeg plaats is voor ontspanning, een hapje en een drankje! 

Landgoed De Biestheuvel

Een mooie groepsaccommodatie in Nederland, een goed uitgeruste vergaderzaal, een plek om uw feest te vieren of een uitdagende outdooractiviteit. Dan zit u goed bij de Biestheuvel!
Op ons uitgestrekte landgoed bieden we ook een groot aanbod outdooractiviteiten aan maar ook activiteiten met een sociale uitdaging en ontspannende bezigheden voor alle leeftijden.
Zo wordt het familie-uitje, vriendenweekend of teambuilding wel héél interessant. 
Landgoed De Biestheuvel ligt in het mooiste stukje Nederland, namelijk de Brabantse Kempen; lekker dicht bij aantrekkelijke steden als Tilburg, Eindhoven en  Den Bosch en op steenworp afstand van prachtige natuurgebieden als De Pals, de Cartierheide en de Vessems Meren. In de uitgestrekte bossen en op de heide komt u pas écht tot rust.

Pensionstal De Heibocht is gelegen aan het ruiternetwerk (bij knooppunt 93).

Website Email Facebook Instagram

Overnachten en activiteiten

U vindt bij ons groepsaccommodaties, geschikt voor vrijwel álle groepen en dikwijls met privéslaapkamers in plaats van zalen. Qua catering is de keuze groot: van alles lekker zelf doen tot volledig verzorgde maaltijden. Voorzieningen voor mindervaliden zijn aanwezig en er is volop speelplezier voor de kleintjes. Elke groepsaccommodatie beschikt over een privétuin en voldoende parkeerplaatsen.

Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
0497-591257