Maak zelf je route door De Kempen

Met het ruiternetwerk kun je zorgeloos rijden van knooppunt naar knooppunt. 

We hebben een mooie ruiterkaart voor je gemaakt. Deze is gratis beschikbaar bij de meeste op kaart opgenomen bedrijven en bij de toeristische informatiepunten in Bergeijk, Eersel, Bladel en Reusel-De Mierden en 
bij de Visit Valkenswaard/VVV-winkel.  Ook bij gemeentehuis in Waalre  (Huis van Waalre) is de ruiterkaart verkrijgbaar.
 
Heb je geen ruiterkaart bij de hand, kijk dan op onderstaande kaart, stel je eigen route samen en noteer de knooppunten van je route. Je kunt de totale kaart ook downloaden en printen.

Als toelichting:
- de rode nummers op de kaart zijn de knooppunten.
- de blauwe nummers zijn paardgerelateerde bedrijven en locaties, waaronder parkeer- en startlocaties en horeca. 

We wensen je veel rijplezier.

P.s.
Voor zover bekend zijn alle routes voor ruiters en menners toegankelijk.
- muv de verbinding tussen knooppunt 67 en 91 (onder langs Eersel). Hier is ter hoogte van de buurtboerderij aan de Houtwal de breedte voor menwagens maximaal 1,6 m.
- In verband met de aanleg van de N69 is de route tussen knooppunten 7 en 85 tijdelijk niet mogelijk mogelijk (ten zuiden van Dommelen).

  

Route samenstellen en meldpunt

Visit_Brabant_Routebureau_url rood wit.jpg

Paardrijden in de Kempen werkt samen met Visit Brabant. Ons netwerk is opgenomen op de website van deze marketingorganisatie.

Daar kun je je eigen route samenstellen en printen.

Opmerkingen of suggesties over ons routenetwerk en onze routes stellen wij op prijs. Dat kan via een meldpunt bij Visit Brabant.  

Route samenstellen via Visit Brabant