Eetcafé Zomerhof

Brabants gezelligheid en gastvrijheid

In de weide omgeving staat de Zomerhof bekend als fietscafé, stamkroeg, feestlocatie en eetcafe voor jong en oud. En nu ook als cateringbedrijf. Zelf door de buffetten heen proeft u de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid die Zomerhof zo kenmerkt. Mira en Maicel runnen met veel enthousiasme het eetcafé.

In de Zomer kunt u op het groot buitenterras heerlijk genieten van de zon of de schaduwen een verkoelend drankje of ijsje, terwijl u de fiets op kunt laden bij het oplaad punt. In de winter staat de chocolademelk of de borrel klaar in de warme serre of aan de knusse bar. Sluit de dag af met heerlijk happen in ons eetcafé.

Website Email Facebook

Perjanneke

Jarenlang is het in de volksmond PERJANNEKE aan de weg naar de Achelse Kluis geweest.

Eetcafé Zomerhof begint hier aan een nieuwe jeugd waarin de functie "eetcafé" nog duidelijker wordt. In het oude bos aan de achterzijde is plaats gemaakt voor een kinderboerderij en speeltuin om ook de jongste gasten te verwennen. Ook is hier plaats gemaakt voor een groots terras met buitenbar zodat u zorgeloos kan genieten van de zomerse dagen. Kortom: Eetcafé Zomerhof is meer dan ooit een pleisterplaats voor jong en oud waar het goed toeven is.

Ook voor catering kunt u bij ons terecht! Laat u verassen door onze barbecues en buffetten!

Wij hopen u binnenkort eens te mogen verwelkomen!

Tel 040-2068207