De Klothoeve

Waan u terug in grootmoeders tijd 

Authentiek interieur

De Klothoeve is een oude gerestaureerde hoeve waar vroeger de veenstekers (in de volksmond klotstekers) bij elkaar kwamen om samen naar het werk – de klotputten – te gaan.

Buiten gelegen onder prachtige oude eikenbomen, met een terras op de zuidkant, waar het goed verpozen is, genietend van het uitzicht in welk jaargetijde dan ook. Dit terras biedt plaats aan 100 personen. Tevens is er een winterterras. Van binnen gekend om het rustieke interieur, versierd met vele bekende, maar ook thans minderbekende gebruiksvoorwerpen uit grootmoederstijd, straalt de gezelligheid en de gastvrijheid u tegemoet.

Website Email Facebook

Bieren

Als taverne is de Klothoeve vooral bekend om z'n ruime keuze luxe Belgische bieren, waarvan het bekende Postelbier, zeker de dorstlesser bij uitstek is. Het restaurant heeft een uitgebreide keuze à la carte, zowel in kleine snacks, als in vlees- en visspecialiteiten. Ook op de seizoenskaart prijken wildschotels en mosselen. Vooral de Gamba-brochette en de Hoeve spare-ribben staan tot ver in de omtrek bekend.