Landgoed Wellenseind-Ontmoetingscentrum Voor Anker

Geniet van het pure buitenleven

Ontmoetingscentrum Voor Anker

Ontmoetingscentrum Voor Anker vormt de multifunctionele ‘toegangspoort’ tot Landgoed Wellenseind. Er is een restaurant, terras, streekwinkel en er zijn vergaderzalen. Kortom zowel binnen als buiten bevinden zich sfeervolle plekken om de honger te stillen of de dorst te lessen. De winkel biedt een mooi assortiment streekproducten, waarvan een deel op het eigen landgoed tot stand is gekomen. 

De architectuur van het gebouw is modern, maar ademt dankzij de constructie met veel hout wel de warme sfeer van vroeger. Het is volledig CO2-neutraal.

Voor de ruiters zijn er enkele paddocks, waar je met je paard kunt aanleggen. Ook is de locatie geschikt als startlocatie (parkeerplaats aanwezig).

Dunsedijk 3A
5094 BA Lage Mierde
Tel: 013 76 35 302

Website Email Facebook Instagram

Landgoed Wellenseind

Landgoed Wellenseind is 130 hectare groot en het gehele jaar opengesteld voor bezoekers – wandelaars.

Dwaal door de lanen en verken de afgelegen plekken over de smalle wandelpaden. Je zult van de ene in de andere verbazing vallen. Elk seizoen opnieuw.

Om dit bijzondere erfgoed veilig te stellen naar de toekomst toe, wil de familie Zeeman er een zelfvoorzienend en vitaal landgoed van maken. Zo kunnen huidige en toekomstige generaties volop genieten van dit bijzondere Natura 2000 gebied.