Hippisch september 2023: Het Paardenparadijs

Danique pakt uit in September!

Activiteiten op 2, 15, 23 en 24 september

✨Zaterdag 2 september 13:30 - 16:00

Kindermiddag PIMP je Pony
€25,- p.p. incl gezonde snack & drinken.
Basisschool leeftijd

De pony’s gaan eerst door de wasstraat: wassen + masseren = heerlijk ruiken! Daarna is het tijd voor vlechten, versierde manen, gelakte hoefjes en haarkrijt. We sluiten af door te vertellen wat we mooi vinden aan elkaar en de paarden.

✨Vrijdag 15 september 18:30 - 21:30 Workshop ‘innerlijke rust & wijsheid met paarden’

€ 50,- p.p. inclusief koffie, thee en korte individuele sessie Inschrijven verplicht: via info@passieinprofessie.nl onder vermelding van naam en tel.nr.
Tijdens deze workshop zul je de gelegenheid krijgen om te leren van de wijsheid van de paarden, samen te zijn in de natuur en tegelijkertijd te werken aan je eigen innerlijke rust en wijsheid.

We behandelen thema’s als, innerlijke rust, verbinding met je hart, leven in het hier & nu en maken op een diep niveau contact met de paarden en hun natuurlijke kalme aanwezigheid om innerlijke rust en wijsheid te cultiveren.

De workshop "Ontdek Innerlijke Rust en Wijsheid met Paarden " is bedoeld voor iedereen die verlangt naar een dieper begrip van zichzelf, een kalme geest en de rustgevende aanwezigheid van paarden wil ervaren.

✨Zaterdag 23 september 16:00 - 18:30

Interactieve demo ‘werken in vrijheid’ + karakter analyse paard.
GRATIS toegang!!
Alle leeftijden

Leren kijken met een ander oog tijdens de karakter analyse van het paard. Danique zal samen met de toeschouwers verschillende typen paarden beoordelen en een stukje werk in vrijheid laten zien. 

✨Zondag 24 september 10:00 - 16:00

Workshop Connecting Creativity
‘Ritme & Harmonie’
€95,- p.p. incl materialen, lunch, koffie/thee & knabbels.

We gaan deze dag opzoek naar jouw eigen natuurlijke ritme. Kijken wat toegelaten of losgelaten mag worden om relaxter in het leven te staan.

 Een dag gevuld met een combinatie van één op één begeleiding met de paarden, een sessie intuïtief tekenen/schilderen tussen de paarden en een lekkere buiten-lunch midden in de natuur!!

Aan het einde van de dag ga je opgeladen en met nieuwe inzichten naar huis!

Danique de Zeeuw & Chantal van Doorne, begeleiden je deze dag. Danique vanuit haar kennis en ervaring in communicatie met paarden door bewustwording van je eigen ik/lichaamstaal/houding. Chantal vanuit haar kennis en ervaring in intuïtief teken- en schilderwerk, systemisch coaching en familieopstellingen.

 

Website Email Facebook
Het Paardenparadijs Valkenswaard therapie en coaching.jpg

Activiteiten op 30 september

✨ Zaterdag 30 september

Workshop ‘systemisch coachen met paarden’ 14.00 - 17.00 € 50,- p.p. inclusief koffie, thee en individuele sessie Inschrijven verplicht: via info@passieinprofessie.nl onder vermelding van naam en tel.nr.

 Maak kennis met systemisch coachen en laat je (bege)leiden door de paarden en de wijsheid van de kudde.

Paarden worden bij coaching ingezet rond alle denkbare coachvragen, zowel op gebied van persoonlijke groei als op gebied van professionele ontwikkeling. Bijvoorbeeld communicatie, samenwerking, loopbaan, zelfvertrouwen en leiderschap.

Deze workshop biedt een unieke gelegenheid om de principes van systemisch werk te combineren met de gevoelige en intuïtieve aard van paarden en geeft je de mogelijkheid om de veelzijdige bijdrage van paarden in een coachsessie zelf te ontdekken.

De workshop systemisch coachen met paarden is geschikt voor jou wanneer jij:

- Open staat voor coaching en reflectie
- Nieuwsgierig bent naar jouw verborgen talenten
- Wilt ervaren waar mogelijke belemmeringen en/of ontwikkelingen in jouw systeem zitten
- Je wilt laten (bege)leiden door het paard en de wijsheid van de kudde