Hippisch September 2023: Emmahoeve

Gerry zet de deur open

Open dag

Zondag 17 september van 12.00-16.00 uur. Kennismaken met onze pony’s en onze super leuke lessen. Natuurlijk mag je zelf ook aan de slag met onze pony’s.

Voor elk kind een verrassing.

Website Email Facebook Instagram
poster Emmahoeve.jpg

En ook buiten de open dag is Emmahoeve de moeite waard

Waar je de snelweg verlaat en het buitengebied van Hoogeloon binnen rijdt vind je tussen de landerijen de Emmahoeve. Overnachten bij de Emmahoeve is een aanrader voor paardenliefhebbers. Combineer je verblijf met een heerlijke rit of een knuffelsessie met de paarden.
Voor gasten van de Emmahoeve zijn de stallen vrij toegankelijk. Ook als je niet zo van paarden houdt ben je van harte welkom bij de Emmahoeve.
Wandel- en fietsroutes, vele dorpen en het E3 strand liggen in de buurt. Geniet van rust, natuur en Brabantse gezelligheid.

Een rijles bij de Emmahoeve is een feestje op zich.

De aanpak van Gerry is net even anders. De lessen starten met het borstelen en knuffelen van de paarden en pony’s waarna de ruiter zelf opzadelt. Dit om de band en het vertrouwen te versterken. Tijdens de lessen wordt spel afgewisseld met instructie.
Er wordt rekening gehouden met het individuele niveau van de ruiter en de groep samen.
Zien dat een kind (of volwassen ruiter) groeit, meer zelfvertrouwen krijgt en geniet van het rijden is het streven van de rijlessen bij de Emmahoeve.
Na de les wordt er zelf afgezadeld en is er opnieuw tijd om de paarden en pony’s te knuffelen.
Voor de kleine ruiters wordt het rijboekje ingevuld en is er iets lekkers voor iedereen.

Wil je eens komen kennismaken of proefrijden?

De Emmahoeve
Broeksenseind 15
5528 NL Hoogeloon
+31 (0)6 271 60 887