Mountain Oak Camping en B&B

Mountain Oak, Bed & Breakfast voor gasten met paarden en minicamping. Een unieke plek met twee verschillende recreatie-activiteiten.

Onze Bed & Breakfast voor gasten met paarden

U verblijft in een nette 2- of 4-persoonskamer en geniet het ontbijt in onze sfeervolle “saloon”. Daar kunt 's avonds bij het vuur van de kachel heerlijk nagenieten van alle indrukken die u heeft opgedaan van het prachtige Brabantse landschap.         Alleen na reservering.      

De paarden verblijven op stal of in een van onze weilanden, naar gelang uw wensen. Wij vinden het belangrijk dat ook de paarden een vakantiegevoel hebben en genieten van hun verblijf en de uitzonderlijk mooie uitrijmogelijkheden die onze omgeving te bieden heeft.

Mountain Oak ligt tegen de bossen, met grensoverschrijdende paardrijd routes met knooppunten , van waaruit u kunt kiezen naar welk natuurgebied u wilt rijden; de Malpie, de Plateaux, de Cartierheide. En voordat u het weet rijdt u ook zomaar even over de grens in België ! 

De keuze aan routes is zeer groot en gevarieerd. Voor de liefhebber zijn enkele rek- en strekoefeningen te paard soms best handig als u op ontdekkingstocht gaat door een dichtbegroeid bos. Maar al rijdend geniet u natuurlijk net zo makkelijk van lieflijke landschappen en rijdt u langs vennen, beekjes, door bossen, over heide of langs stuifduinen. Of misschien wilt u wel in volle galop tussen de weilanden door terwijl de koeien met u mee galopperen ?

Website Email Facebook

Onze camping

Wij bieden u een rustige, comfortabele minicamping met 15 ruime plaatsen, waarvan enkele met een uniek wijds uitzicht over de weilanden waar uw paarden in de wei kunnen staan. Geen paard- en/of ponyverhuur. Overal Wifi aanwezig.

Mountain Oak ligt op steenworp afstand van het bos en is een ideaal vertrekpunt voor prachtige paardrijd routes.
Wij vinden dat we in een geweldige omgeving wonen en delen dat gevoel graag met u. Dus graag tot ziens bij Mountain Oak.

Burgemeester Aartslaan 43
5571 TR Bergeijk
06 538 337 87 (Elian van de Nobelen )

Eigen Routes Mountain Oak

Mountain Oak heeft ook enkele eigen paardrij routes