De Berger Hoeve

Wie op zoek is naar een prima verzorgde manege en pensionstal, kan bij de Berger Hoeve in Bergeijk uitstekend terecht. De Berger Hoeve is een gerenommeerd en gecertificeerd bedrijf, dat al 33 jaar op deze locatie is gevestigd.

De Berger Hoeve

De Berger Hoeve beschikt over een grote binnenmanege en een mooi gelegen buitenbak, een round pen, stapmolen en wasplaatsen. Er worden professionele rijlessen verzorgd door gediplomeerde en ervaren instructeurs en u kunt natuurlijk terecht voor stalling van uw paard/pony. Daarnaast kun je buitenritten maken in de Bergeijkse bossen die direct grenzen aan de terreinen van dit veelzijdige manegebedrijf.


De manege is aangesloten bij de FNRS, de brancheorganisatie voor de ruitersport. Er worden groepsrijlessen op pony’s en paarden gegeven aan kinderen tot achttien jaar.
Rijlessen voor volwassenen worden prive of in kleine groepen gegeven. 

Website Email Facebook
IMG_9633.JPG

Overnachten

Op het terrein zijn 2 luxe groepsaccommodaties aanwezig, die van vele gemakken zijn voorzien en het een ieder mogelijk maken om in een bosrijke, rustige omgeving te genieten:

't  Koetshuis met 30 slaapplaatsen: een accommodatie gebouwd in boerderijstijl, voorzien van slaapkamers op de eerste verdieping met éénpersoonsbedden en op de begane grond voldoende douche- en toiletruimtes.

Eijlenburg met 60 slaapplaatsen: een royale recreatiezaal, een volledig ingerichte open keuken en tien
6-persoons slaapkamers. In deze groepsaccommodatie is een invalidentoilet en –douche aanwezig.

Eerselsedijk 50
5571 TM Bergeijk
0497-514721