Brasserie de Panberg

Wij bereiden de lekkerste verse ontbijt en lunch gerechten voor u, uiteraard met producten van eigen boerderij of uit de streek.

Brasserie de Panberg

Voor een lekker kopje koffie of thee met homemade appeltaart kunt u bij ons terecht. U komt helemaal tot rust na een heerlijke wandeling in de bossen, of wanneer u geniet van het prachtige uitzicht waarvoor de locatie zich perfect leent. De locatie wordt teruggebracht naar het natuurgebied uit de periode 1830-1870. Prachtige bossen, heide, bloemrijk grasland en het grote ven, waar u elk seizoen weer van een kleurrijk uitzicht kan genieten. De stilte om je heen wanneer je wandelt door het natuurgebied of uitrust op het terras. 

De locatie is ook een parkeer- en startlocatie van de Cartierheide route.

Website Email Facebook Instagram
Panberg foto 2 picknick.jpg

Kom langs!

Op zondag wordt er ontbijt & lunch met producten van eigen boerderij en moestuin verzorgd. Op andere dagen vanaf 10 personen. Ook kan je bij ons barbecueën vanaf 10 personen op andere dagen en hebben we diverse arrangementen zoals ontbijten op de hei met boswachter. Ook voor de kinderen is de keuze reuze! Zo serveren wij ook pannekoeken, boerentosti's, wentelteefjes van de eigen boerderij! Iedereen klaar met eten? Dan kunnen de kinderen lekker spelen. Lekker hutten bouwen of crossen op de skelters en fietstjes het kan allemaal! Is het even slecht weer? Niet getreurd, we hebben genoeg spelletjes en mogelijkheden om lekker te kleuren. 

Roten 3
5521RG Eersel
0497512387